Cookie Consent by Free Privacy Policy website
ÎN DATA DE 24.01.2023 ÎNCHIS (DOAR COMENZI ONLINE). 25.01.2023 PROGRAM NORMAL.

Black Friday

 

Cand este Black Friday in 2021 in Romania?

 

Black Friday este numit─â ziua care urmeaz─â dup─â Ziua Recuno╚Ötin╚Ťei în Statele Unite ┼či care d─â startul sezonului de cump─âr─âturi de Cr─âciun.

Cum Black Friday are loc în fiecare an în vinerea de dup─â Ziua Recuno╚Ötin╚Ťei, în acest an maratonul cump─âr─âturilor se va desf─â╚Öura pe 26 noiembrie în America.

Cât despre România, ne a╚Ötept─âm ca Black Friday s─â aib─â loc, cel mai probabil, pe 12 noiembrie sau pe 19 noiembrie în 2021.

Magazinele au avut vânz─âri bune de Black Friday ╚Öi când au devansat campaniile de Black Friday cu 1 sau 2 s─âpt─âmâni. Oricare variant─â este posibil─â în acest moment ╚Öi nu ne-am hazarda s─â oferim o dat─â cert─â. De╚Öi, dac─â mergem pe premisa ultimilor 2 ani, atunci Black Friday România 2021 va fi pe 12 noiembrie.

 

Black Friday in Romania

 

Black Friday a ap─ârut în România prima dat─â în anul 2011 ╚Öi de atunci în fiecare an majoritatea persoanelor î╚Öi face o strategie foarte puternic─â pentru ofertele de Vinerea Neagr─â când oamenii sunt în c─âutarea de pre╚Ťuri mici ╚Öi dornici de cump─âr─âturi.

 

Cat tine Black Friday la All 4 Cars?

 

La All 4 Cars oferta de Black Friday începe pe 12 noiembrie ╚Öi se termin─â pe 19 noiembrie, cu reduceri substan╚Ťiale la toat─â gama de produse specifice automobilelor. Vezi aici reducerile noastre.

 

Sectiune FAQ

 

Ce înseamn─â Black Friday?

 

Denumirea de Black Friday provine din Statele Unite ale Americii ╚Öi desemneaz─â ziua ce d─â startul sezonului de cump─âr─âturi de iarn─â, cu reduceri masive ╚Öi unde volumul de vânz─âri din perioada reducerilor este aproape echivalent cu volumul de vânz─âri de pe tot anul curent.

Primul Black Friday dateaz─â din Philadelphia anilor 1950. Ora╚Öul a folosit termenul pentru a descrie cump─âr─âtorii din suburbii, care au venit la Philadelphia în zilele de dup─â Ziua Recuno╚Ötin╚Ťei.

Black Friday este o zi de cump─âr─âturi din mai multe motive. Ca prim─â zi dup─â ultima vacan╚Ť─â major─â înainte de Cr─âciun, aceasta marcheaz─â începutul neoficial al sezonului de cump─âr─âturi de Cr─âciun. În plus, mul╚Ťi angajatori î╚Öi ofer─â angaja╚Ťilor ziua liber─â ca parte a weekendului de s─ârb─âtori de Ziua Recuno╚Ötin╚Ťei. Pentru a profita de acest lucru, practic to╚Ťi comercian╚Ťii din ╚Ťar─â, mari ╚Öi mici, ofer─â diverse vânz─âri, discount-uri pentru a atrage clienti.

 

Cum s─â te preg─âte╚Öti pentru Black Friday?

 

Aceasta este perioada de reduceri cea mai a╚Öteptat─â de majoritatea persoanelor, f─âcându-╚Öi lista de cump─âr─âturi cu s─âpt─âmâni sau chiar luni înainte pentru a beneficia de promo┼úii ┼či cele mai mari reduceri la toate produsele pe care în mod normal le-ar lua mai scump. Pe data de 12 noiembrie d─âm startul în b─ât─âlia reducerilor de Black Friday ca tu s─â beneficiezi de ele la maxim.

Informatii clienti