Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Black Friday

 

Cand este Black Friday in 2021 in Romania?

 

Black Friday este numit─â ziua care urmeaz─â dup─â Ziua Recuno╚Ötin╚Ťei în Statele Unite ┼či care d─â startul sezonului de cump─âr─âturi de Cr─âciun.

Cum Black Friday are loc în fiecare an în vinerea de dup─â Ziua Recuno╚Ötin╚Ťei, în acest an maratonul cump─âr─âturilor se va desf─â╚Öura pe 26 noiembrie în America.

Cât despre România, ne a╚Ötept─âm ca Black Friday s─â aib─â loc, cel mai probabil, pe 12 noiembrie sau pe 19 noiembrie în 2021.

Magazinele au avut vânz─âri bune de Black Friday ╚Öi când au devansat campaniile de Black Friday cu 1 sau 2 s─âpt─âmâni. Oricare variant─â este posibil─â în acest moment ╚Öi nu ne-am hazarda s─â oferim o dat─â cert─â. De╚Öi, dac─â mergem pe premisa ultimilor 2 ani, atunci Black Friday România 2021 va fi pe 12 noiembrie.

 

Black Friday in Romania

 

Black Friday a ap─ârut în România prima dat─â în anul 2011 ╚Öi de atunci în fiecare an majoritatea persoanelor î╚Öi face o strategie foarte puternic─â pentru ofertele de Vinerea Neagr─â când oamenii sunt în c─âutarea de pre╚Ťuri mici ╚Öi dornici de cump─âr─âturi.

 

Cat tine Black Friday la All 4 Cars?

 

La All 4 Cars oferta de Black Friday începe pe 12 noiembrie ╚Öi se termin─â pe 19 noiembrie, cu reduceri substan╚Ťiale la toat─â gama de produse specifice automobilelor. Vezi aici reducerile noastre.

 

Sectiune FAQ

 

Ce înseamn─â Black Friday?

 

Denumirea de Black Friday provine din Statele Unite ale Americii ╚Öi desemneaz─â ziua ce d─â startul sezonului de cump─âr─âturi de iarn─â, cu reduceri masive ╚Öi unde volumul de vânz─âri din perioada reducerilor este aproape echivalent cu volumul de vânz─âri de pe tot anul curent.

Primul Black Friday dateaz─â din Philadelphia anilor 1950. Ora╚Öul a folosit termenul pentru a descrie cump─âr─âtorii din suburbii, care au venit la Philadelphia în zilele de dup─â Ziua Recuno╚Ötin╚Ťei.

Black Friday este o zi de cump─âr─âturi din mai multe motive. Ca prim─â zi dup─â ultima vacan╚Ť─â major─â înainte de Cr─âciun, aceasta marcheaz─â începutul neoficial al sezonului de cump─âr─âturi de Cr─âciun. În plus, mul╚Ťi angajatori î╚Öi ofer─â angaja╚Ťilor ziua liber─â ca parte a weekendului de s─ârb─âtori de Ziua Recuno╚Ötin╚Ťei. Pentru a profita de acest lucru, practic to╚Ťi comercian╚Ťii din ╚Ťar─â, mari ╚Öi mici, ofer─â diverse vânz─âri, discount-uri pentru a atrage clienti.

 

Cum s─â te preg─âte╚Öti pentru Black Friday?

 

Aceasta este perioada de reduceri cea mai a╚Öteptat─â de majoritatea persoanelor, f─âcându-╚Öi lista de cump─âr─âturi cu s─âpt─âmâni sau chiar luni înainte pentru a beneficia de promo┼úii ┼či cele mai mari reduceri la toate produsele pe care în mod normal le-ar lua mai scump. Pe data de 12 noiembrie d─âm startul în b─ât─âlia reducerilor de Black Friday ca tu s─â beneficiezi de ele la maxim.

Informatii clienti