Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Costuri de livrare

Modalitati de livrare:

 

     Indiferent de modalitatea de livrare aleasa, All4cars.ro iti ofera TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 499 Lei!

 

     Ridicare din depozit - Comenzile se pot ridica de Luni pana Vineri in intervalul 8:00 - 17:00 din depozitul  nostru din Bucuresti, strada Rudeni nr.93, Chitila, Ilfov, fara costuri suplimentare, dupa confirmarea telefonica a comenzii! La ridicare poti achita cash sau prin card bancar.

 

DELIVERY SOLUTIONS S.A ( Sameday) 

Livrarea pieselor se poate face in aceiasi zi in Bucuresti pentru comenzile plasate inainte de ora 11 am.

Pentru comenzile plasate in lockere taxa este de 15 ron, daca comenzile plasate respecta standardele furnizorului nostru pentru livrare in aceaste dispozitive. vezi conditiile furnizorului nostru de servicii aici: https://sameday.ro/easybox/easybox-questions-and-answers/?lang=en

Pentru livrare standard 24h, adica a doua zi lucratoare dupa plasarea comenzii si pentru comenzile cu o valoare mai mica de 499 lei, taxa de livrare este de 30 de lei, indiferent de localitatea de destinatie sau de numarul produselor comandate, in limita a 15 kg. Daca comanda depaseste 15 kg, veti fi contactat de catre un consilier All4cars si vi se va comunica costul transportului.

     *Datorita limitarilor impuse de S.C. DELIVERY SOLUTIONS S.A. ( Sameday) si a conditiilor dificile de transport putem refuza expedierea obiectelor de tipul: tavite de portbagaj, acumulatori auto si piese de caroserie voluminoase (capote, bari, aripi, tragere, scuturi, parguri, carenaje, tobe esapament etc.). Aceste produse se pot ridica doar din magazinul nostru de pe str. Sos. Stefan cel Mare nr. 33, Sector 2, Bucuresti.

 

     Fan Courier - Livrarea pieselor se face in 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 499 lei, taxa de livrare este de 30 de lei, indiferent de numarul produselor comandate, in limita a 15 kg. Daca comanda depaseste 15 kg, comanda nu se poate expedia prin Fan Courier (se poate doar ridica din magazinul nostru). In cazul in care localitatea ta nu se afla in aria de acoperire a curierului (vezi aici lista localitatilor unde Fan Courier are acoperire), taxa de livrare este de 40 de lei. In situatia in care comanda depaseste valoarea de 499 lei si localitatea in care doresti livrarea prin curier nu se afla in aria de acoperire, vei fi contactat de un consultant de vanzari care iti va comunica care este costul transportului.

     *Datorita conditiilor dificile de transport si a imposibilitatii ambalarii corespunzatoare, nu expediem prin Fan Courier acumulatori auto si piese de caroserie voluminoase (capote, bari, aripi, tragere, scuturi, parguri, carenaje, tobe de esapament etc.). Aceste produse se pot ridica doar din magazinul nostru de pe str. Sos. Stefan cel Mare nr. 33, sector 2, Bucuresti.

     Datorita unui volum foarte mare de comenzi pe care firmele de curierat le inregistreaza in prezent, pot aparea intarzieri la livrarea comenzilor. Ne cerem scuze pentru eventuale intarzieri si va asiguram ca facem tot posibilul pentru a livra in cel mai scurt timp comenzile dvs.

 DPD Dynamic Parcel Distribution S.A.  - Livrarea pieselor se face in 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 499 lei, taxa de livrare este de 30 de lei, indiferent de numarul produselor comandate, in limita a 15 kg. Daca comanda depaseste 15 kg, comanda nu se poate expedia prin DPD (se poate doar ridica din magazinul nostru). In cazul in care localitatea ta nu se afla in aria de acoperire a curierului, taxa de livrare este de 40 de lei. In situatia in care comanda depaseste valoarea de 499 lei si localitatea in care doresti livrarea prin curier nu se afla in aria de acoperire, vei fi contactat de un consultant de vanzari care iti va comunica care este costul transportului.

Livrare rapida prin Team Courier

Aceasta modalitate de livrare este aplicabila pentru comenzile platite online, cu livrare in Bucuresti, ce contin numai produse semnalizate si care se afla in stocul magazinului (disponibilitate produse "Stoc suficient" si "Stoc limitat"), contravaloarea acestui serviciu fiind de 30 RON (TVA inclus).

Mecanismul de functionare si livrare este urmatorul:

 • Luni - Joi:
  • Comenzile lansate pana in ora 10:40 vor fi livrate in aceeasi zi pana la ora 17:00;
  • Comenzile lansate intre ora 10:40 si ora 13:40 vor fi livrate in aceeasi zi pana la ora 19;
  • Comenzile lansate dupa ora 13:40 vor fi livrate a doua zi pana la ora 17:00.
 • Vineri:
  • Comenzile lansate pana in ora 10:40 vor fi livrate in aceeasi zi pana la ora 17:00;
  • Comenzile lansate intre ora 10:40 si ora 13:40 vor fi livrate in aceeasi zi pana la ora 19;
  • Comenzile lansate dupa ora 13:40 vor fi livrate in urmatoarea luni sau zi lucratoare pana la ora 17:00.
 • Sambata - Duminica:
  • Comenzile vor fi livrate in urmatoarea luni sau zi lucratoare pana la ora 17:00.

Comenzile cu o greutate cumulata a produselor de peste 20 kg sau cu o valoare mai mare de 15.000 RON nu pot beneficia de livrare urgenta.

Livrarile se efectueaza in zilele lucratoare, de Luni pana Vineri.

IMPORTANT: 

Sistemul nostru de livrari este automatizat complet astfel incat sa va asiguram cea mai rapida livrare posibila in cele mai bune conditii. Sistemul alege automat unul din curierii amintiti mai sus in functie de performanta curierului in zona in care dumneavoastra solicitati livrarea.

 • Pentru Bateriile auto care se trimit prin curier, se aplica o taxa de transport de 30 lei/baterie, indiferent de valoare sau destinatie.
 • Pentru Anvelopele si Jantele auto care se trimit prin curier, se aplica o taxa de transport de 30 Lei/set, indiferent de valoare sau destinatie.

     Va rugam insistent ca la primirea coletului sa verificati cu atentie coletele primite. Avarierea produslor sau eventuale neconformitati intra factura si produsele primite trebuie semnalate reprezentantului firmei de curierat care va incheia un proces verbal de constatare. In lipsa procesului verbal reclamatile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat.

Informatii clienti