Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Cum gasesc piese auto

Iti punem la dispozitie 2 variante de cautate piese auto.

Prima varianta folosind selectorul pentru identificarea pieselor masinii tale de pe prima pagina. Poti face acest lucru foarte simplu, in 3 pasi succesivi:\

1. Selecteaza masina pentru care ai nevoie de piese folosind selectorul auto de pe prima pagina, denumit "Selecteaza masina". Dupa ce ai selectat toate detaliile masinii, cautarea masinii se va face automat.

2. Alege categoria si subcategoria din care face parte produsul cautat din lista de pe partea stanga a paginii sau din casutele de pe mijlocul paginii. Alternativ, poti cauta o categorie sau subcategorie folosind casuta "Cauta categorie de piese".

3. Dupa accesarea subcategoriei dorite, o lista de produse va aparea. In mod normal lista va fi ordonata crescator in functie de pretul produselor. Puteti filtra lista de produse in functie de producatorul piesei sau de tipul piesei. Pentru a obtine mai multe detalii despre un produs, accesati pagina acestuia apasand pe denumirea sau poza acestuia.

 

A doua varianta de cautare piese auto este folosind search barul din prima pagina. Acolo introduci codul cautat de tine si apesi pe "lupa". acest lucru va declansa cautarea in baza noastra de date. 

In mod normal lista de produse rezultata va fi ordonata crescator in functie de pretul produselor. Puteti filtra lista de produse in functie de producatorul piesei sau de tipul piesei. Pentru a obtine mai multe detalii despre un produs, accesati pagina acestuia apasand pe denumirea sau poza acestuia.

Informatii clienti