Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Garantia

Garan╚Ťia:

 

S.C. GOOD CARS ONLINE S.R.L. ofera garan╚Ťie produselor comercializate prin intermediul site-ului all4cars.ro, potrivit legisla╚Ťiei României ╚Öi a Uniunii Europene, în vigoare.

Toate produsele comercializate pe www.all4cars.ro vor fi înso╚Ťite de factur─â, bon fiscal ╚Öi certificat de garan╚Ťie.

Garan╚Ťia se acord─â cu respectarea  prevederilor Legii nr.449/2003 ╚Öi a O.G. nr.21/1992 privind vânzarea produselor ╚Öi garan╚Ťiile asociate ╚Öi nu limiteaz─â, ignor─â sau restric╚Ťioneaz─â direct sau indirect drepturile legale ╚Öi interesele legitime ale cump─âr─âtorului, asa cum sunt prev─âzute de lege.

Produsele comercializate de c─âtre GOOD CARS ONLINE SRL. sunt interschimbabile cu piesele originale, conform documenta╚Ťiei emise de c─âtre fabrican╚Ťi.

Garan╚Ťia este oferit─â produselor care prezint─â defecte de fabrica╚Ťie. În cazul în care o pies─â nu poate fi înlocuit─â sau adus─â în stare de conformitate, atunci se va restitui contravaloarea acesteia.

Garan╚Ťia este valabil─â când piesele se monteaz─â într-o unitate reparatoare autorizat─â de c─âtre Registrul Auto Român (R.A.R.)

În termenul de garan╚Ťie, se asigura garan╚Ťia produselor defecte din cauze neimputabile cump─âr─âtorului, prin aducerea la conformitate a produsului sau înlocuirea acestuia.

Termenul maxim de remediere a garan╚Ťiei este de 15 zile calendaristice.

Termene de garantie:


Se acord─â garan╚Ťie pentru produsele comercializate în urm─âtoarele condi╚Ťii:

24 de luni de la data livr─ârii pentru produsele de schimb;

- pentru produsele a c─âror durat─â medie de utilizare este mai mic─â de 24 de luni, termenul de garan╚Ťie se reduce la aceasta durat─â. Din aceasta categorie fac parte accesoriile ╚Öi consumabilele auto (covora╚Öe auto, covora╚Öe portbagaj, capace ro╚Ťi, huse auto, odorizan╚Ťi auto, lan╚Ťuri antiderapante, supor╚Ťi numere auto, cabluri pornire auto etc), filtre auto (aer, ulei, combustibil, habitaclu etc), becuri, ╚Öterg─âtoare parbriz, solutii sp─âlare parbriz, antigel, lichid de frân─â ╚Öi aditivi etc.

Se acord─â garan╚Ťie pentru defectiuni  de material sau de fabrica╚Ťie, iar produsele care vor prezenta acest tip de defec╚Ťiuni vor fi înlocuite în termenul de garan╚Ťie cu altele noi, potrivit dispozi╚Ťiilor legale. Termenul de garan╚Ťie curge de la data înscris─â pe bonul ╚Öi/sau factura de vânzare a m─ârfurilor.

Societatea noastr─â î╚Öi rezerv─â dreptul  ca in anumite situa╚Ťii s─â efectueze  expertize tehnice conform art.13 alin.(2) din OG nr.21/1992- republicat─â, pentru stabilirea viciilorsau neconformit─â╚Ťilor sesizate ╚Öi cauza acestora. In acest scop,  piesa va fi trimis─â produc─âtorului sau organului tehnic abilitat pentru constatarea acestor vicii. La finalizarea expertizei v─â vom comunica concluziile acesteia precum ╚Öi modul de solu╚Ťionare a sesiz─ârii dvs. în termen de cel mult 15 zile de la primirea raportului de expertiz─â - astfel cum prevede art.13 alin.(2) din OG nr.21/1992-republicat─â.

Dac─â ve╚Ťi  reclama o situa╚Ťie de defect /neconformitate  în termenul de garan╚Ťie, va fi necesar s─â  prezenta╚Ťi  împreun─â cu piesa/piesele în cauz─â, urm─âtoarele documente:

- factura de achizi╚Ťie sau bonul fiscal emis─â de catre GOOD CARS ONLINE SRL.;

- certificatul de garan╚Ťie care a fost eliberat la vânzare;

- dovada efectu─ârii montajului într-un atelier de repara╚Ťii autorizat de c─âtre Registrul Auto Român (R.A.R.) pentru tipul de manoper─â executat─â (factura fiscal─â ╚Öi deviz de montaj);
- În situa╚Ťia în care se reclam─â o neconformitate a compresoarelor de aer conditionat,  se va prezenta obligatoriu, copie factura achizi╚Ťie usc─âtor, filtru usc─âtor ╚Öi supap─â de expansiune. Din devizul de montaj  al unit─â╚Ťii reparatoare trebuie s─â reias─â ca s-au înlocuit compresorul, usc─âtorul, filtrul usc─âtor, supapa de expansiune, iar instala╚Ťia de aer condi╚Ťionat a fost cur─â╚Ťat─â ╚Öi ulterior uscat─â cu azot;


- înscrisurile emise  de c─âtre unitatea reparatoare prin care se constat─â defec╚Ťiunea ╚Öi sunt explicate cauzele apari╚Ťiei acesteia, inclusiv raportul generat de tester/diagnoz─â acolo unde este cazul (ex. debitmetre, supape EGR, senzori, componente electrice, sonde lambda, amortizoare, discuri frân─â, etriere, sisteme frânare, injectoare etc).

 
- copie dup─â autoriza╚Ťia tehnic─â RAR a atelierului de repara╚Ťii în care s-a efectuat montajul;


- reclama╚Ťie garantie care se elibereaz─â de c─âtre vânz─âtor (acolo unde este cazul);


- copia certificatului de înmatriculare a autovehiculului pe care a fost montata piesa.

 


În cazul în care expedia╚Ťi piesa/piesele prin curier, v─â rug─âm s─â ne comunica╚Ťi prin e-mail  la adresa: office@all4cars.ro data la care a╚Ťi predat piesa/piesele curierului ╚Öi num─ârul de expedi╚Ťie (AWB).

În cazul în care produsul reclamat în garantie s-a comercializat în set/kit atunci trebuie predat în aceea╚Öi form─â. (Ex. Set/kit distribu╚Ťie format din 3 piese, curea-rol─â întinz─âtoare+rol─â ghidaj, se va preda la garan╚Ťie în aceea╚Öi form─â, chiar dac─â defectul provine numai de la una dintre piese).

 

GOOD CARS ONLINE SRL NU acord─â garan╚Ťie în urm─âtoarele cazuri:

- piesa nu a fost montat─â cu respectarea tehnologiei de montaj;

- piesa nu a fost montat─â într-un service autorizat R.A.R. pentru tipul de manopera executat─â;

- piesa nu a fost montat─â corespunz─âtor sau a fost montat─â împreun─â cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;

- piesa a fost folosit─â în alte scopuri decât cele indicate de produc─âtor;
- piesa nu a fost identificat─â corect din cauza prezent─ârii a unor date eronate de c─âtre cump─âr─âtor sau nu a fost comparat─â la montaj cu piesa de înlocuit;

- piesa s-a uzat sau deteriorat datorit─â suprasolicit─ârii, între╚Ťinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectu─ârii reviziilor periodice conform recomand─ârilor produc─âtorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verific─ârile ╚Öi reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de produc─âtor;

- automobilul a fost folosit în condi╚Ťii necorespunz─âtoare (taximetrie, raliuri, competi╚Ťii sportive etc.);

- automobilul a suferit un accident sau a fost supus unor factori externi, fenomene ale naturii sau de alt─â natur─â;

- piesele prezint─â urme de lovituri, îndoituri, deform─âri, rupturi etc.;
- piesele prezint─â o uzur─â normal─â (fireasc─â);

- pentru acumulatorii auto, garan╚Ťia se deruleaz─â prin service-urile agreate men╚Ťionate în certificatul de garan╚Ťie care înso╚Ťe╚Öte fiecare acumulator;

- pentru piese de schimb de origine ale grupului Volkswagen Group, procedura de acordare a garan╚Ťiei este specific─â, fiind necesar─â deplasarea autoturismului pe care s-a montat piesa la cel mai apropiat dealer al grupului, garan╚Ťia fiind preluat─â de re╚Ťeaua grupului.

Informatii clienti