Cookie Consent by Free Privacy Policy website
ÎN PERIOADA 30.11 - 01.12 ÎNCHIS (DOAR COMENZI ONLINE)
1
2
3

Piese auto ALFA ROMEO

Istoria brandului Alfa Romeo

 

Alfa Romeo Automobiles S.p.A. este un constructor italian de automobile fondata la 24 iunie 1910, la Milano. Initial se numa doar ALFA (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili), dar dupa ce a fost cumparata de catre Nicola Romeo in anul 1918 numele companiei a fost schimbat in Alfa Romeo. Primul autoturism produs sub noua sigla a fost Torpedo. Inca de la inceput compania a fost implicata in construirea de masini de curse, concurand cu succes in mai multe categorii de motorsport. Primul Campionat Mondial de Grand Prix, care a avut loc in 1925, a fost castigat de catre Alfa Romeo. In 1929 Enzo Ferrari a fondat Scuderia Ferrari (echipa de curse Alfa Romeo) dar colaborarea lor a durat doar 10 ani pana cand Ferrari a decis sa continue independent. Implicarea lor in industria sporturilor cu motor si-a lasat amprenta si in constructia autoturismelor de serie, atat in design-ul masinilor cat si a specificatiilor tehnice.

Intre anii 1932 si 1986 compania a fost detinuta de catre Istituto per la Ricostruzione Industriale, apoi a fost cumparata de grupul Fiat.

 

Piese auto Alfa Romeo: originale si aftermarket

 

Daca esti in cautare de piese auto Alfa Romeo, ai ajuns unde trebuie. La all4cars.ro vei gasi toata gama de piese originale Alfa Romeo sau piese Alfa Romeo aftermarket pentru toate modele. Cand vei rasfoi catalogul nostru online de piese auto, vei gasi o oferta diversificata cu preturi competitive astfel incat sa poti achizitiona cat mai repede si sigur piese de schimb si accesorii pentru marca dorita. Iar dupa ce vei alege metoda de plata cea mai convenabila pentru tine, noi iti vom livra comanda direct la domiciliu. Daca te abonezi la newsletter-ul nostru vei primi un discount de 10% la prima comanda. De asemenea beneficiezi gratuit si de suportul tehnic telefonic.

Informatii clienti