Cookie Consent by Free Privacy Policy website
1
2
3

Piese auto FIAT

Istoria brandului Fiat 

 

Fiat este cel mai mare producator de automobile italian si unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Numele companiei este de fapt un acronim pentru Fabbrica Italiana di Automobili Torino. A luat nastere in anul 1899, fiind infiintata de catre Giovanni Agnelli impreuna cu alti aristocrati piemontezi. Initial grupul Fiat construia doar automobile si vehicule industriale si agricole. Prima fabrica Fiat avea 150 de angajati si era situata in Corso Dante. In 1923 a fost deschisa si a doua fabrica la Lingotto (Torino, Italia). Din anii 1960, Fiat a inceput sa cumpere numeroase alte companii: automobile (ex: Ferrari, Lancia, , Alfa Romeo, Maserati), vehicule agricole si de constructii, autobuze, aviatie, vehicule militare, componente pentru automobile, siderurgie, edituri, servicii financiare, constructii, IT si turism.

Fiat detine recordul titlului de "Masina anului in Europa" , castigand acest titlul de 9 ori. Unul dintre cele mai reprezentative modele ale companiei este Fiat 500 care a fost gandit ca o masina a poporului cu un pret accesibil si foarte fiabil, fiind vandut in peste 3.8 milioane de exemplare intre anii 1957 si 1975. In 2007 , la aniversarea a 50 de ani , a fost relansat un model modern de Fiat 500.

 

Piese auto Fiat: originale si aftermarket 

 

Daca esti in cautare de piese auto Fiat, ai ajuns unde trebuie. La all4cars.ro vei gasi toata gama de piese originale Fiat sau piese Fiat aftermarket pentru toate modele. Cand vei rasfoi catalogul nostru online de piese auto, vei gasi o oferta diversificata cu preturi competitive astfel incat sa poti achizitiona cat mai repede si sigur piese de schimb si accesorii pentru marca dorita. Iar dupa ce vei alege metoda de plata cea mai convenabila pentru tine, noi iti vom livra comanda direct la domiciliu. Daca te abonezi la newsletter-ul nostru vei primi un discount de 10% la prima comanda. De asemenea beneficiezi gratuit si de suportul tehnic telefonic.

Informatii clienti