Cookie Consent by Free Privacy Policy website
1
2
3

Piese auto FORD

Istoria brandului Ford

 

Ford Motor Company a fost fondata pe 17 iunie 1903 si este o corporatie multinationala americana producatoare de automobile, cu sediul in Deaborn, Michigan, o suburbie a orasului Detroit. De-a lungul timpului a inglobat mai multe branduri cum ar fi : Volvo, Jaguar, Land Rover, Lincoln sau Mercury. De asemenea detine actiuni si la alte companii producatoare de autoturisme cum ar fi Mazda. Compania Ford a revolutionat lumea automobilelor prin diferite metode de producere in masa si managementul fortei de munca industriale. Henry Ford avea doar 40 de ani cand a infiintat compania Ford, companie ce avea sa devina una dintre cele mai mari si mai profitabile din lume, fiind cea mai mare companie din lume care apartine unei singure familii.

 

Ford in Romania

 

Pe 21 martie 2008 Ford a cumparat Automobile Craiova , si a promis o investitie de 700 de milioane de dolari, avand ca obiectiv dezvoltarea unui motor cu emisii reduse de dioxid de carbon. Productia de autoturisme la uzina din Craiova a inceput in 2009 intr-un ritm foarte lent, aproximativ 10 automobile pe zi.

 

Piese auto Ford: originale si aftermarket 

 

Daca esti in cautare de piese auto Ford, ai ajuns unde trebuie. La all4cars.ro vei gasi toata gama de piese originale Ford sau piese Ford aftermarket pentru toate modele. Cand vei rasfoi catalogul nostru online de piese auto, vei gasi o oferta diversificata cu preturi competitive astfel incat sa poti achizitiona cat mai repede si sigur piese de schimb si accesorii pentru marca dorita. Iar dupa ce vei alege metoda de plata cea mai convenabila pentru tine, noi iti vom livra comanda direct la domiciliu. Daca te abonezi la newsletter-ul nostru vei primi un discount de 10% la prima comanda. De asemenea beneficiezi gratuit si de suportul tehnic telefonic.

Informatii clienti