Cookie Consent by Free Privacy Policy website
1
2
3

Piese auto JAGUAR

Istoria brandului Jaguar

 

Jaguar Cars Ltd. este un producator britanic de automobile de lux. Compania a fost fondata in anul 1922 sub numele de Swallow Sidecar Company de catre Sir William Lyons, avand sediul in Whitley, Coventry, Anglia. Initial a produs atase de motocicleta iar mai apoi a trecut la productia de autoturisme. Numele companiei a fost schimbat in anul 1945 din cauza conotatiei nefavorabile ale intialelor (SS). Unul dintre cele mai emblematice modele pe care le-a produs Jaguar a fost E-Type, in anul 1961, acest model fiind considerat de catre multi dintre entuziastii auto ca cea mai frumoasa masina de serie din toate timpurile. A fost prima masina sport care beneficia de frane ceramice si pe perioada de 14 ani cat a fost in productie s-au vandut peste 70000 de unitati.

In anul 1989 compania Jaguar a fost achizionata de catre Ford, dar in prezent este o filiala detinuta in totalitate de societatea indiana Tata Motors.

 

Piese auto Jaguar: originale si aftermarket

 

Daca esti in cautare de piese auto Jaguar, ai ajuns unde trebuie. La all4cars.ro vei gasi toata gama de piese originale Jaguar sau piese Jaguar aftermarket pentru toate modele. Cand vei rasfoi catalogul nostru online de piese auto, vei gasi o oferta diversificata cu preturi competitive astfel incat sa poti achizitiona cat mai repede si sigur piese de schimb si accesorii pentru marca dorita. Iar dupa ce vei alege metoda de plata cea mai convenabila pentru tine, noi iti vom livra comanda direct la domiciliu. Daca te abonezi la newsletter-ul nostru vei primi un discount de 10% la prima comanda. De asemenea beneficiezi gratuit si de suportul tehnic telefonic.

Informatii clienti