Cookie Consent by Free Privacy Policy website
ÎN PERIOADA 30.11 - 01.12 ÎNCHIS (DOAR COMENZI ONLINE)
1
2
3

Piese auto LADA

Istoria brandului Lada

 

Lada este un constructor rus de automobile care si-a inceput activitatea in anul 1970. Fabrica a fost infiintata ca o colaborare intre URSS si Italia. Contractul de colaborare a fost semnat in anul 1966 cu producatorul italian Fiat. Constructia fabricii a inceput in anul 1967 si in august 1970 a inceput productia in serie a modelului Lada 1200. Autoturismul avea la baza modelul Fiat 124, care a suferit cateva modificari pentru a putea face fata conditiilor vitrege din URSS. Abia in 1978 Lada a lansat prima masina conceputa independent, aceasta fiind Lada Niva, care dispunea de tractiune integrala permanenta, cutie de viteze in 5 trepte, reductor si un design original. In anul 1984 Lada a lansat primul lor model cu tractiune fata numit Samara, un hatchback cu 3 usi.

Pe piata interna, aceste modele clasice erau denumite Zhiguli, iar numele Lada a fost folosit doar pentru export. In anul 2008, Renault a cumparat un sfert din actiunile Lada pentru suma de un miliard de dolari.

 

Piese auto Lada: originale si aftermarket

 

Daca esti in cautare de piese auto Lada, ai ajuns unde trebuie. La all4cars.ro vei gasi toata gama de piese originale Lada sau piese Lada aftermarket pentru toate modele. Cand vei rasfoi catalogul nostru online de piese auto, vei gasi o oferta diversificata cu preturi competitive astfel incat sa poti achizitiona cat mai repede si sigur piese de schimb si accesorii pentru marca dorita. Iar dupa ce vei alege metoda de plata cea mai convenabila pentru tine, noi iti vom livra comanda direct la domiciliu. Daca te abonezi la newsletter-ul nostru vei primi un discount de 10% la prima comanda. De asemenea beneficiezi gratuit si de suportul tehnic telefonic.

Informatii clienti