Cookie Consent by Free Privacy Policy website
1
2
3

Piese auto MITSUBISHI

Istoria brandului Mitsubishi

 

Mitsubishi este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de automobile din lume. Istoria multinationalei japoneze incepe acum mai bine de 100 de ani. In 1870 Yatarō Iwasaki, un tanar antreprenor japonez, decide sa deschida o mica companie navala numita Tsukumo Shokai. In scurt timp compania si-a extins activitatile la: constructii de nave, industrie grea, productie de petrol si otel, industrie chimica si electronice. In 1917 Mitsubishi a deschis prima linie de productie de automobile din Japonia, lansand Mitsubishi Model A, o copie dupa Ford Model T, iar un an mai tarziu a fost prezentat si prototipul primului camion. In 1931 Mitsubishi a creat primul motor diesel pentru autovehiculele din Japonia, iar cinci ani mai tarziu primul autovehicul cu tractiune integrala.

Marca Mitsubishi este recunoscuta pentru performantele sale deosebite in lumea raliurilor. Prima victorie obtinuta a fost in 1962, la Macau Grand Prix. In 1983 a avut loc prima participare a modelului Pajero la competitia Paris Dakar, unde a acumulat un total de 26 de curse, record pentru categoria SUV, castigand 12 dintre ele, 7 fiind consecutive.

 

Piese auto Mitsubishi: originale si aftermarket

 

Daca esti in cautare de piese auto Mitsubishi, ai ajuns unde trebuie. La all4cars.ro vei gasi toata gama de piese originale Mitsubishi sau piese Mitsubishi aftermarket pentru toate modele. Cand vei rasfoi catalogul nostru online de piese auto, vei gasi o oferta diversificata cu preturi competitive astfel incat sa poti achizitiona cat mai repede si sigur piese de schimb si accesorii pentru marca dorita. Iar dupa ce vei alege metoda de plata cea mai convenabila pentru tine, noi iti vom livra comanda direct la domiciliu. Daca te abonezi la newsletter-ul nostru vei primi un discount de 10% la prima comanda. De asemenea beneficiezi gratuit si de suportul tehnic telefonic.

Informatii clienti