Cookie Consent by Free Privacy Policy website
ÎN PERIOADA 30.11 - 01.12 ÎNCHIS (DOAR COMENZI ONLINE)
1
2
3

Piese auto NISSAN

Istoria brandului Nissan

 

Nissan Motor Company Ltd este un producator japonez de autoturisme cu sediul in Yokohama, marcile produse fiind Nissan, Infiniti si Datsunbrands. Compania a fost fondata pe 26 decembrie 1933, initial producand modele preluate de la compania Austin din Marea Britanie. In 1967 Nissan producea modelul Datsun 510, fiind prima lor masina apreciata la nivel mondial. Trei ani mai tarziu Nissan lanseaza modelul 240z, un autoturism sport care a facut senzatie si a propulsat compania intr-o clasa superioara pe piata mondiala a automobilelor. La sfarsitul anilor 80' Nissan introduce pe piata auto in SUA brandul lor de lux, Infiniti.

Din 1999 Nissan face parte din alianta Renault Nissan, parteneriat in care Renault detine o cota de vot de 43,4% in Nissan, iar Nissan detine o participatie de 15% fara drept de vot la Renault. Nissan este cel mai mare producator de masini electrice din lume. Cel mai vandut model electric este Nissan Leaf, acesta castigand in 2011 titlurile de European Car of the Year si World Car of The Year.

 

Piese auto Nissan : originale si aftermarket

 

Daca esti in cautare de piese auto Nissan, ai ajuns unde trebuie. La all4cars.ro vei gasi toata gama de piese originale Nissan sau piese Nissan aftermarket pentru toate modele. Cand vei rasfoi catalogul nostru online de piese auto, vei gasi o oferta diversificata cu preturi competitive astfel incat sa poti achizitiona cat mai repede si sigur piese de schimb si accesorii pentru marca dorita. Iar dupa ce vei alege metoda de plata cea mai convenabila pentru tine, noi iti vom livra comanda direct la domiciliu. Daca te abonezi la newsletter-ul nostru vei primi un discount de 10% la prima comanda. De asemenea beneficiezi gratuit si de suportul tehnic telefonic.

Informatii clienti