Cookie Consent by Free Privacy Policy website
ÎN PERIOADA 30.11 - 01.12 ÎNCHIS (DOAR COMENZI ONLINE)
1
2
3

Piese auto PORSCHE

Istoria brandului Porsche

 

Porsche este un producator german de autoturisme sport, compania fiind fondata in 1931 de catre Ferdinand Porsche, cu sediul in Stuttgart. La inceput compania oferea servicii de consultanta si proiectare in domeniul auto, unul dintre primele contracte fiind cu guvernul german cu scopul de a proiecta o "masina a poporului" - Volkswagen, din care a rezultat celebrul Volkswagen Beetle. In 1939 Porsche a lansat prima masina, Porsche 64, care folosea o mare parte din componentele de la VW Beetle, motiv pentru care multi considera ca primul model vandut de companie ar fi fost Porsche 356, lansat 9 ani mai tarziu. In 1963 este lansata cea mai emblematica masina produsa de catre compania germana, aceasta fiind Porsche 911, un automobil cu motor racit cu aer, ce avea 6 cilindri si era montat in spate. Modelul se fabrica si in ziua de azi, pastrand multe elemente de design ale originalului, dar pe partea mecanica singurele aspecte care au ramas neschimbate fiind tipul motorului si amplasamentul lui.

De-a lungul timpului Porsche a reusit sa ramana un producator independent, iar in prezent detine 51% din actiunile Volkswagen.

 

Piese auto Porsche: originale si aftermarket

 

Daca esti in cautare de piese auto Porsche, ai ajuns unde trebuie. La all4cars.ro vei gasi toata gama de piese originale Porsche sau piese Porsche aftermarket pentru toate modele. Cand vei rasfoi catalogul nostru online de piese auto, vei gasi o oferta diversificata cu preturi competitive astfel incat sa poti achizitiona cat mai repede si sigur piese de schimb si accesorii pentru marca dorita. Iar dupa ce vei alege metoda de plata cea mai convenabila pentru tine, noi iti vom livra comanda direct la domiciliu. Daca te abonezi la newsletter-ul nostru vei primi un discount de 10% la prima comanda. De asemenea beneficiezi gratuit si de suportul tehnic telefonic.

Informatii clienti