Cookie Consent by Free Privacy Policy website
1
2
3

Piese auto RENAULT

Istoria brandului Renault

 

Renault este un producator francez de autovehicule. Compania a fost fondata in anul 1898 de fratii Renault (Louis, Marcel si Fernand). Primul automobil produs a fost Renault Voiturette 1CV. In 1903 Marcel moare in urma unui accident in timpul cursei Paris-Madrid. Trei ani mai tarziu Renault castiga primul Grand Prix, cu modelul AK 90 CV. Pe perioada primului razboi mondial, compania a produs de la munitie pana la avioane fiind considerat un factor esential in castigarea razboiului de catre aliati. Intre anii 1960 si 1970 Renault a avut numeroase colaborari, multe din ele fiind in Estul Europei, cea mai importanta fiind Uzina Dacia din Romania, unde au fost produse modele Renault 8 si 12 ele fiind redenumite Dacia 1100 respectiv Dacia 1300. In anul 1999 Renault a cumparat uzinele Dacia de la Statul Roman.

Astazi Renault poate fi achizitionat peste tot in lume sub diverse branduri, oferind zeci de modele, cu tehnologie avansata, fiind foarte apreciate si datorita raportului dintre pret si calitate.

 

Piese auto Renault: originale si aftermarket

 

Daca esti in cautare de piese auto Renault, ai ajuns unde trebuie. La all4cars.ro vei gasi toata gama de piese originale Renault sau piese Renault aftermarket pentru toate modele. Cand vei rasfoi catalogul nostru online de piese auto, vei gasi o oferta diversificata cu preturi competitive astfel incat sa poti achizitiona cat mai repede si sigur piese de schimb si accesorii pentru marca dorita. Iar dupa ce vei alege metoda de plata cea mai convenabila pentru tine, noi iti vom livra comanda direct la domiciliu. Daca te abonezi la newsletter-ul nostru vei primi un discount de 10% la prima comanda. De asemenea beneficiezi gratuit si de suportul tehnic telefonic.

Informatii clienti