Cookie Consent by Free Privacy Policy website
ÎN PERIOADA 30.11 - 01.12 ÎNCHIS (DOAR COMENZI ONLINE)
1
2
3

Piese auto SSANGYONG

Istoria brandului SsangYong

 

SsangYong este un producator de automobile din Coreea de Sud. Compania a fost infiintata in anul 1954, iar zece ani mai tarziu au inceput sa produca vehicule de razboi (vehicule de teren, camioane si autobuze) pentru armata SUA. In 1991 SsangYong au incheiat un contract de colaborare tehnica cu cei de la Mercedes Benz, in vederea dezvoltarii unor noi motoare pe benzina, astfel incat patru ani mai tarziu au intrat pe piata auto europeana cu modelul Istana. In 1998, din cauza crizei economice din Asia, compania a intrat sub controlul Daewoo Group, urmand ca doi ani mai tarziu sa devina din nou o structura independenta. La sfarsitul anului 2004, producatorul chinez de autoturisme SAIC, preia 51% din actiunile SsangYong.

Inca din anii 1980, automobilele produse de SsangYong, au castigat faima pentru performantele excelente in categoria de SUV, avand o gama variata de vehicule cu tractiune integrala: Musso, Korando, Rexton, Tivoli si XLV.

 

Piese auto SsangYong: originale si aftermarket

 

Daca esti in cautare de piese auto SsangYong, ai ajuns unde trebuie. La all4cars.ro vei gasi toata gama de piese originale SsangYong sau piese SsangYong aftermarket pentru toate modele. Cand vei rasfoi catalogul nostru online de piese auto, vei gasi o oferta diversificata cu preturi competitive astfel incat sa poti achizitiona cat mai repede si sigur piese de schimb si accesorii pentru marca dorita. Iar dupa ce vei alege metoda de plata cea mai convenabila pentru tine, noi iti vom livra comanda direct la domiciliu. Daca te abonezi la newsletter-ul nostru vei primi un discount de 10% la prima comanda. De asemenea beneficiezi gratuit si de suportul tehnic telefonic.

Informatii clienti