Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Returul

Cump─âr─âtorul are dreptul s─â notifice în scris GOOD CARS ONLINE SRL  c─â renun┼ú─â la achizi╚Ťia ini╚Ťial─â, f─âr─â a suporta penalit─â┼úi ┼či f─âr─â a fi nevoit s─â invoce vreun motiv, în termen de 14 zile de la primirea piesei auto comandate sau, în cazul prest─ârilor de servicii, de la încheierea contractului.

 

Conform O.U.G. nr. 34/2014, produsele achizi╚Ťionate la distan╚Ť─â se pot returna în termen de 14 zile de la primirea produselor. În cazul în care exist─â nemul╚Ťumiri legate de produsele comandate va trebui sa ne contacta╚Ťi, urmând ca  în termen de 3 zile de la primirea piesei ce se solicit─â a fi returnat─â, aceasta s─â fie  înlocuit─â cu una nou─â ori, dup─â caz, în func╚Ťie de orp╚Ťiunea dumneavoastr─â, suma achitat─â va fi restituit─â integral .

 

GOOD CARS ONLINE SRL nu va suporta costurile aferente unui posibil retur, ci doar pe cele de retrimitere a piesei auto înlocuitoare.

 

În cazul nerespect─ârii condi╚Ťiilor de retur ale pieselor auto, taxa de returnare a piesei refuzate va fi suportat─â de c─âtre cump─âr─âtor.

 

Incidentele ce pot ap─ârea în procedura de retur a pieselor auto problema au un termen de solu╚Ťionare de 15 zile de la în╚Ötiin╚Ťare.

 


În cazul comenzilor care au beneficiat de livrare gratuit─â (conform termenilor de pe all4cars.ro, sec╚Ťiunea informa╚Ťii/livrarea produselor) ╚Öi ulterior sunt returnate par╚Ťial (valoarea comenzii scade sub valoarea de gratuitate livrare) sau total, din diverse motive neimputabile vânz─âtorului (ex. achizi╚Ťionare produse pe propria r─âspundere, f─âr─â a pune la dispozi╚Ťia vânz─âtorului date despre ma╚Öin─â (inclusiv serie de ╚Öasiu/VIN), date de identificare comunicate eronat c─âtre vânz─âtor, modific─âri aduse ma╚Öinii fa╚Ť─â de varianta de construc╚Ťie ╚Öi care nu sunt aduse la cuno╚Ötin╚Ťa vânz─âtorului), taxa de livrare acordat─â ini╚Ťial cu titlu gratuit, este suportat─â de cump─âr─âtor.

 

Piesele vechi la schimb se returneaz─â în termen de maxim 14 zile, în ambalajele pieselor noi.
 

Returul se va face prin aceeași modalitate ca la expediere, curierat FAN CURIER sau SAMEDAY la adresa: str. Rudeni nr.93, Chitila, Ilfov. Produsele returnate trebuie ambalate corespunzător pentru a fi protejate la transport.
Nu solicita╚Ťi contravaloarea produselor returnate în sistem ramburs. Acestea se vor returna dup─â recep╚Ťionarea produselor de c─âtre reprezentan╚Ťii no╚Ötri.

 

Dup─â primirea piesei returnate în depozitul nostru va fi verificat─â starea produselor returnate, iar ulterior v─â vom comunica status-ul returului.

Nu se accepta la retur:

•           produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice;

•           produsele care nu se afla in ambalajul original;

•           produsele lipsite de accesoriile ╚Öi componentele originale;

•           piesele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudur─â;

•           piesele "pe original", cele fabricate de produc─âtorul automobilului;

•           piese originale comandate gre╚Öit de c─âtre client: piese electrice, chei, cilindri inchidere, module programate, piesele speciale fabricate pentru autoturisme din afara spa╚Ťiului european, piese de siguran╚Ť─â (ex.: airbaguri, centuri de siguran╚Ť─â ), huse ╚Öi acoperiri;

•           produsele neînso╚Ťite de copia facturii fiscale;

•           discurile de frân─â se returneaz─â câte 2 buc─â╚Ťi, acest tip de pies─â se vinde doar câte 2 buc─â╚Ťi.

În situa╚Ťiile anterior men╚Ťionate, cump─âr─âtorul va fi anun╚Ťat cu privire la costurile aducerii acestora la conformitate pentru a putea fi repuse în vânzare.

Informatii clienti