Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Termeni si conditii

TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII GENERALE

ALE MAGAZINULUI  ALL 4 CARS

 

       Folosirea acestui site implic─â acceptarea termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor de mai jos. Recomand─âm citirea cu aten╚Ťie a acestora. GOOD CARS ONLINE SRL î╚Öi asuma dreptul de a modific─â aceste prevederi f─âr─â o alt─â notificare. Cea mai recent─â versiune poate fi g─âsit─â accesând pagina "Termeni ╚Öi Condi╚Ťii" din subsolul paginilor site-ului.

 

Societatea îns─ârcinat─â cu administrarea site-ul all4cars.ro este GOOD CARS ONLINE SRL., fiind înregistrat─â în Registrul Comertului cu nr. J23/3543/2021 ╚Öi având Codul Unic de Inregistrare: 44410002. Adresa sediu social: sat Manolache, str. Caminului nr.82 A, judet Ilfov. 

Utilizarea site-ului all4cars.ro atrage dup─â sine acceptarea în integralitate a termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor prezentate în cele ce urmeaz─â.

În contextul unor posibile modific─âri ce pot ap─ârea în cadrul termenilor ╚Öi a condi╚Ťiilor generale, f─âr─â o prealabil─â notificare, este de o crescut─â utilitate cunoa╚Öterea informa╚Ťiilor permanent actualizate.

Comanda

Efectuarea unei comenzi online pe site-ul all4cars.ro  reprezint─â exprimarea acordului dumneavoastr─â cu termenii ╚Öi condi╚Ťiile urm─âtoare:

În urma cererii de comand─â efectuate pe site-ul all4cars.ro,  email-ul pe care îl ve╚Ťi primi este generat automat ╚Öi nu reprezint─â faptul c─â produsele sunt pe stoc.

Dup─â solicitarea unei comenzi online, ve╚Ťi fi contactat de c─âtre agentul de vânz─âri ╚Öi ve╚Ťi fi informat asupra stocului existent, precum ╚Öi asupra pre╚Ťului articolelor comandate.

Datele furnizate de dumneavoastr─â  c─âtre  all4cars.ro  sunt folosite doar  pentru efectuarea cererilor de comand─â sau a cererilor de ofert─â, precum si pentru facturarea în urma accept─ârii ofertei, conform legilor în vigoare.  Site-ul all4cars.ro nu furnizeaz─â adresa dumneavoastr─â de e-mail unor terti, nu încurajeaz─â spam-ul ╚Öi nu face publice datele furnizate, f─âr─â acordul dumneavoastr─â.

Pentru toate produsele care se aduc la cererea dumneavoastr─â din depozitele externe, este necesar─â achitarea acestora în avans.

Toate  m─ârfurile achizi╚Ťionate  prin intermediul all4cars.ro sunt noi, în ambalajul original al fabricabntului, iar în momentul livr─ârii sunt înso╚Ťite de factura fiscal─â ╚Öi certificatul de garan╚Ťie. În situa╚Ťia în care  nu a╚Ťi primit aceste documente, le pute╚Ťi solicita  la adresa office@all4cars.ro introducând datele comenzii primite prin e-mail.  

Totodat─â,  atât pre╚Ťul, cât ╚Öi specifica╚Ťiile tehnice reg─âsite pe site-ul nostru, nu reprezint─â nici un fel de obliga╚Ťie contractual─â ╚Öi pot fi schimbate f─âr─â nici o în╚Ötiin╚Ťare  prealabil─â. Imaginile  produselor ce se reg─âsesc pe site-ul nostru au caracter informativ ╚Öi pot exista unele diferen╚Ťe fa╚Ť─â de produsul comandat.

Produsele comercializate de all4cars.ro  sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor ╚Öi listelor puse la dispozi╚Ťie  de produc─âtori.

Garantia se aplic─â în conformitate cu Legea nr.449/2003 privind vânzarea produselor ╚Öi garan╚Ťia asociat─â acestora, precum ╚Öi cu  O.G. nr.21/1992 privind protec╚Ťia consumatorului. Termenul de garan╚Ťie oferit de all4cars.ro se acord─â pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosin╚Ť─â îndelungat─â, conform specifica╚Ťiilor tehnice ale produc─âtorului, dar nu mai mult de 24 luni de la data factur─ârii.

Produsele achizi╚Ťionate  de pe site-ul  all4cars.ro se livreaz─â doar în urma cererilor de comand─â ce au fost confirmate telefonic. Pân─â la confirmarea comenzii dumneavoastr─â, preturile produselor afi╚Öate pe site pot suferi modific─âri,  f─âr─â o în╚Ötiin╚Ťare prealabil─â.

 

În cazul achizi╚Ťion─ârii anumitor  produse, cum ar fi: motoare, cutii de vitez─â, alternatoare, electromotoare, compresoare de aer condi╚Ťionat, electrovalve EGR, pompe de servodirec╚Ťie, etrieri frân─â, casete de direc╚Ťie, turbocompresoare, debitmetre, etc. pentru a beneficia de pre╚Ťul afi╚Öat pe site, se poate solicita piesa veche de pe ma╚Öin─â la schimb sau se percepe suplimentar o taxa de pies─â veche. Piesele vechi la schimb se returneaz─â în termen de maxim 14 zile lucr─âtoare. Taxa de piesa veche va fi comunicat─â înainte de confirmarea comenzii.

În cazul în care ve╚Ťi solicita un retur al unui produs pentru care a fost deja trimis─â piesa la schimb, taxa de transport pentru returnarea piesei vechi la schimb va fi  suportat─â de c─âtre dumneavoastr─â.

Piesele pentru care se solicit─â piesa veche la schimb sunt recondi╚Ťionate de produc─âtorul lor pe linia de fabrica╚Ťie. Aceste produse beneficiaz─â de acelea╚Öi condi╚Ťii de vânzare ╚Öi garan╚Ťie ca ╚Öi piesele nou fabricate. Piesa veche ce urmeaz─â a fi returnat─â trebuie s─â îndeplineasc─â urm─âtoarele condi╚Ťii: s─â fie complet─â, s─â fie asamblat─â ╚Öi curat─â, s─â nu fie spart─â sau cr─âpat─â, s─â nu fie îndoit─â sau rupt─â, s─â nu aib─â urme de lovituri mecanice, s─â nu se fi încercat recondi╚Ťionarea acesteia.

Condi╚Ťii speciale ce trebuie îndeplinite de unele piese vechi

La unele piese vechi ce sunt solicitate la schimb, pentru a beneficia de pre╚Ťul redus, se cer a fi indeplinite anumite conditii, precum:

- la alternatoare, pompe de servodirec╚Ťie ╚Öi compresoare - fulia s─â nu fie blocat─â;

- la electromotoare - axul s─âu nu fie blocat;

- la casete de direc╚Ťie - cremaliera s─â nu fie ruginit─â, s─â nu fie deformat─â ╚Öi s─â nu prezinte urme de lovituri;

- motoarele ╚Öi cutiile de vitez─â trebuie s─â fie complete ╚Öi s─â con╚Ťin─â toate subansamblele ╚Öi piesele componente care exist─â ╚Öi la cele achizi╚Ťionate de pe site-ul nostru;

- arbori de transmisie;

- injectoare pentru combustibil;

- piesele vechi se vor  returna în ambalajul pieselor noi, dup─â ce în prealabil au fost golite de fluide.

V─â recomand─âm  ca la primirea coletului s─â recep╚Ťiona╚Ťi cu aten╚Ťie piesele primite. Sesiz─ârile cu privire la lipsa unor produse sau la  avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate curierului chiar la primirea coletului. Este obligatoriu încheierea unui proces-verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat.  

În lipsa acestui proces-verbal nu ve╚Ťi putea dovedi  faptul c─â  un produs a fost primit deteriorat pe timpul transportului, iar  societatea  de curierat nu va mai putea fi tras─â la r─âspundere.  Dac─â produsul primit este deteriorat (lovit, zgâriat, fisurat, ciobit, spart), v─â recomand─âm s─â refuza╚Ťi livrarea.

În situa╚Ťia în care a╚Ťi acceptat coletul, v─â recomandam s─â solicita╚Ťi curierului completarea unui proces-verbal ╚Öi s─â ne aduce╚Ťi situa╚Ťia la cuno╚Ötin╚Ť─â în maxim 24 de ore de la livrare, prin completarea formularului de contact sau pe mail la office@all4cars.ro. Necompletarea procesului-verbal în prezen╚Ťa curierului care a efectuat livrarea, va îngreuna solu╚Ťionarea favorabil─â a solicit─ârii dumneavoastr─â.

Montarea piesei pe ma╚Öina se va face doar în service autorizat R.A.R, iar piesa ce urmeaz─â a fi montat─â trebuie comparat─â înainte de montaj  cu piesa ce a fost demontat─â de pe ma╚Öin─â.

Nu se vor monta piese care nu corespund ca form─â, dimensiuni/cote ╚Öi specifica╚Ťii cu piesa defect─â ce urmeaz─â a fi înlocuit─â, întrucât acest lucru va duce la pierderea garan╚Ťiei.

În cazul compresoarelor de aer condi╚Ťionat, la montarea acestora se recomand─â înlocuirea usc─âtorului, a filtrului usc─âtor, a supapei de expansiune, precum ╚Öi cur─â╚Ťarea instala╚Ťiei de aer condi╚Ťionat ╚Öi uscarea acesteia cu azot.

 


Garan╚Ťia:

 

S.C. GOOD CARS ONLINE S.R.L. ofera garan╚Ťie produselor comercializate prin intermediul site-ului all4cars.ro, potrivit legisla╚Ťiei României ╚Öi a Uniunii Europene, în vigoare.

 

 

Toate produsele comercializate pe all4cars.ro vor fi înso╚Ťite de factur─â, bon fiscal ╚Öi certificat de garan╚Ťie.

Garan╚Ťia se acord─â cu respectarea  prevederilor Legii nr.449/2003 ╚Öi a O.G. nr.21/1992 privind vânzarea produselor ╚Öi garan╚Ťiile asociate ╚Öi nu limiteaz─â, ignor─â sau restric╚Ťioneaz─â direct sau indirect drepturile legale ╚Öi interesele legitime ale cump─âr─âtorului, asa cum sunt prev─âzute de lege.

Produsele comercializate de c─âtre GOOD CARS ONLINE SRL. sunt interschimbabile cu piesele originale, conform documenta╚Ťiei emise de c─âtre fabrican╚Ťi.

Garan╚Ťia este oferit─â produselor care prezint─â defecte de fabrica╚Ťie. În cazul în care o pies─â nu poate fi înlocuit─â sau adus─â în stare de conformitate, atunci se va restitui contravaloarea acesteia.

Garan╚Ťia este valabil─â când piesele se monteaz─â într-o unitate reparatoare autorizat─â de c─âtre Registrul Auto Român (R.A.R.)


În termenul de garan╚Ťie, se asigura garan╚Ťia produselor defecte din cauze neimputabile cump─âr─âtorului, prin aducerea la conformitate a produsului sau înlocuirea acestuia.


Termenul maxim de remediere a garan╚Ťiei este de 15 zile calendaristice.

 

Termene de garantie:


Se acord─â garan╚Ťie pentru produsele comercializate în urm─âtoarele condi╚Ťii:

24 de luni de la data livr─ârii pentru produsele de schimb;

- pentru produsele a c─âror durat─â medie de utilizare este mai mic─â de 24 de luni, termenul de garan╚Ťie se reduce la aceasta durat─â. Din aceasta categorie fac parte accesoriile ╚Öi consumabilele auto (covora╚Öe auto, covora╚Öe portbagaj, capace ro╚Ťi, huse auto, odorizan╚Ťi auto, lan╚Ťuri antiderapante, supor╚Ťi numere auto, cabluri pornire auto etc), filtre auto (aer, ulei, combustibil, habitaclu etc), becuri, ╚Öterg─âtoare parbriz, solutii sp─âlare parbriz, antigel, lichid de frân─â ╚Öi aditivi etc.

Se acord─â garan╚Ťie pentru defectiuni  de material sau de fabrica╚Ťie, iar produsele care vor prezenta acest tip de defec╚Ťiuni vor fi înlocuite în termenul de garan╚Ťie cu altele noi, potrivit dispozi╚Ťiilor legale. Termenul de garan╚Ťie curge de la data înscris─â pe bonul ╚Öi/sau factura de vânzare a m─ârfurilor.

Societatea noastr─â î╚Öi rezerv─â dreptul  ca in anumite situa╚Ťii s─â efectueze  expertize tehnice conform art.13 alin.(2) din OG nr.21/1992- republicat─â, pentru stabilirea viciilorsau neconformit─â╚Ťilor sesizate ╚Öi cauza acestora. In acest scop,  piesa va fi trimis─â produc─âtorului sau organului tehnic abilitat pentru constatarea acestor vicii. La finalizarea expertizei v─â vom comunica concluziile acesteia precum ╚Öi modul de solu╚Ťionare a sesiz─ârii dvs. în termen de cel mult 15 zile de la primirea raportului de expertiz─â - astfel cum prevede art.13 alin.(2) din OG nr.21/1992-republicat─â.

Dac─â ve╚Ťi  reclama o situa╚Ťie de defect /neconformitate  în termenul de garan╚Ťie, va fi necesar s─â  prezenta╚Ťi  împreun─â cu piesa/piesele în cauz─â, urm─âtoarele documente:

- factura de achizi╚Ťie sau bonul fiscal emis─â de catre GOOD CARS ONLINE SRL.;

- certificatul de garan╚Ťie care a fost eliberat la vânzare;

- dovada efectu─ârii montajului într-un atelier de repara╚Ťii autorizat de c─âtre Registrul Auto Român (R.A.R.) pentru tipul de manoper─â executat─â (factura fiscal─â ╚Öi deviz de montaj);
- În situa╚Ťia în care se reclam─â o neconformitate a compresoarelor de aer conditionat,  se va prezenta obligatoriu, copie factura achizi╚Ťie usc─âtor, filtru usc─âtor ╚Öi supap─â de expansiune. Din devizul de montaj  al unit─â╚Ťii reparatoare trebuie s─â reias─â ca s-au înlocuit compresorul, usc─âtorul, filtrul usc─âtor, supapa de expansiune, iar instala╚Ťia de aer condi╚Ťionat a fost cur─â╚Ťat─â ╚Öi ulterior uscat─â cu azot;


- înscrisurile emise  de c─âtre unitatea reparatoare prin care se constat─â defec╚Ťiunea ╚Öi sunt explicate cauzele apari╚Ťiei acesteia, inclusiv raportul generat de tester/diagnoz─â acolo unde este cazul (ex. debitmetre, supape EGR, senzori, componente electrice, sonde lambda, amortizoare, discuri frân─â, etriere, sisteme frânare, injectoare etc).

 
- copie dup─â autoriza╚Ťia tehnic─â RAR a atelierului de repara╚Ťii în care s-a efectuat montajul;


- reclama╚Ťie garantie care se elibereaz─â de c─âtre vânz─âtor (acolo unde este cazul);


- copia certificatului de înmatriculare a autovehiculului pe care a fost montata piesa.

 


În cazul în care expedia╚Ťi piesa/piesele prin curier, v─â rug─âm s─â ne comunica╚Ťi prin e-mail  la adresa: office@all4cars.ro data la care a╚Ťi predat piesa/piesele curierului ╚Öi num─ârul de expedi╚Ťie (AWB).

În cazul în care produsul reclamat în garantie s-a comercializat în set/kit atunci trebuie predat în aceea╚Öi form─â. (Ex. Set/kit distribu╚Ťie format din 3 piese, curea-rol─â întinz─âtoare+rol─â ghidaj, se va preda la garan╚Ťie în aceea╚Öi form─â, chiar dac─â defectul provine numai de la una dintre piese).

 

GOOD CARS ONLINE SRL NU acord─â garan╚Ťie în urm─âtoarele cazuri:

- piesa nu a fost montat─â cu respectarea tehnologiei de montaj;

- piesa nu a fost montat─â într-un service autorizat R.A.R. pentru tipul de manopera executat─â;

- piesa nu a fost montat─â corespunz─âtor sau a fost montat─â împreun─â cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;

- piesa a fost folosit─â în alte scopuri decât cele indicate de produc─âtor;
- piesa nu a fost identificat─â corect din cauza prezent─ârii a unor date eronate de c─âtre cump─âr─âtor sau nu a fost comparat─â la montaj cu piesa de înlocuit;


- piesa s-a uzat sau deteriorat datorit─â suprasolicit─ârii, între╚Ťinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectu─ârii reviziilor periodice conform recomand─ârilor produc─âtorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verific─ârile ╚Öi reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de produc─âtor;


- automobilul a fost folosit în condi╚Ťii necorespunz─âtoare (taximetrie, raliuri, competi╚Ťii sportive etc.);

- automobilul a suferit un accident sau a fost supus unor factori externi, fenomene ale naturii sau de alt─â natur─â;

- piesele prezint─â urme de lovituri, îndoituri, deform─âri, rupturi etc.;
- piesele prezint─â o uzur─â normal─â (fireasc─â);

- pentru acumulatorii auto, garan╚Ťia se deruleaz─â prin service-urile agreate men╚Ťionate în certificatul de garan╚Ťie care înso╚Ťe╚Öte fiecare acumulator;

- pentru piese de schimb de origine ale grupului Volkswagen Group, procedura de acordare a garan╚Ťiei este specific─â, fiind necesar─â deplasarea autoturismului pe care s-a montat piesa la cel mai apropiat dealer al grupului, garan╚Ťia fiind preluat─â de re╚Ťeaua grupului.

 

Returul: 


Cump─âr─âtorul are dreptul s─â notifice în scris GOOD CARS ONLINE SRL  c─â renun┼ú─â la achizi╚Ťia ini╚Ťial─â, f─âr─â a suporta penalit─â┼úi ┼či f─âr─â a fi nevoit s─â invoce vreun motiv, în termen de 14 zile de la primirea piesei auto comandate sau, în cazul prest─ârilor de servicii, de la încheierea contractului.

 

Conform O.U.G. nr. 34/2014, produsele achizi╚Ťionate la distan╚Ť─â se pot returna în termen de 14 zile de la primirea produselor. În cazul în care exist─â nemul╚Ťumiri legate de produsele comandate va trebui sa ne contacta╚Ťi, urmând ca  în termen de 3 zile de la primirea piesei ce se solicit─â a fi returnat─â, aceasta s─â fie  înlocuit─â cu una nou─â ori, dup─â caz, în func╚Ťie de orp╚Ťiunea dumneavoastr─â, suma achitat─â va fi restituit─â integral .

 

GOOD CARS ONLINE SRL nu va suporta costurile aferente unui posibil retur, ci doar pe cele de retrimitere a piesei auto înlocuitoare.

 

În cazul nerespect─ârii condi╚Ťiilor de retur ale pieselor auto, taxa de returnare a piesei refuzate va fi suportat─â de c─âtre cump─âr─âtor.

 

Incidentele ce pot ap─ârea în procedura de retur a pieselor auto problema au un termen de solu╚Ťionare de 15 zile de la în╚Ötiin╚Ťare.

 


În cazul comenzilor care au beneficiat de livrare gratuit─â (conform termenilor de pe all4cars.ro, sec╚Ťiunea informa╚Ťii/livrarea produselor) ╚Öi ulterior sunt returnate par╚Ťial (valoarea comenzii scade sub valoarea de gratuitate livrare) sau total, din diverse motive neimputabile vânz─âtorului (ex. achizi╚Ťionare produse pe propria r─âspundere, f─âr─â a pune la dispozi╚Ťia vânz─âtorului date despre ma╚Öin─â (inclusiv serie de ╚Öasiu/VIN), date de identificare comunicate eronat c─âtre vânz─âtor, modific─âri aduse ma╚Öinii fa╚Ť─â de varianta de construc╚Ťie ╚Öi care nu sunt aduse la cuno╚Ötin╚Ťa vânz─âtorului), taxa de livrare acordat─â ini╚Ťial cu titlu gratuit, este suportat─â de cump─âr─âtor.

 

Piesele vechi la schimb se returneaz─â în termen de maxim 14 zile, în ambalajele pieselor noi.
 

Returul se va face prin aceeași modalitate ca la expediere, curierat FAN CURIER, DPD, Team Curier sau SAMEDAY la adresa: Str. Rudeni nr.93, Chitila, Ilfov.. Produsele returnate trebuie ambalate corespunzător pentru a fi protejate la transport.
Nu solicita╚Ťi contravaloarea produselor returnate în sistem ramburs. Acestea se vor returna dup─â recep╚Ťionarea produselor de c─âtre reprezentan╚Ťii no╚Ötri.

 

Dup─â primirea piesei returnate în depozitul nostru va fi verificat─â starea produselor returnate, iar ulterior v─â vom comunica status-ul returului.

Nu se accepta la retur:

•           produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice;

•           produsele care nu se afla in ambalajul original;

•           produsele lipsite de accesoriile ╚Öi componentele originale;

•           piesele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudur─â;

•           piesele "pe original", cele fabricate de produc─âtorul automobilului;

•           piese originale comandate gre╚Öit de c─âtre client: piese electrice, chei, cilindri inchidere, module programate, piesele speciale fabricate pentru autoturisme din afara spa╚Ťiului european, piese de siguran╚Ť─â (ex.: airbaguri, centuri de siguran╚Ť─â ), huse ╚Öi acoperiri;

•           produsele neînso╚Ťite de copia facturii fiscale;

•           discurile de frân─â se returneaz─â câte 2 buc─â╚Ťi, acest tip de pies─â se vinde doar câte 2 buc─â╚Ťi.

În situa╚Ťiile anterior men╚Ťionate, cump─âr─âtorul va fi anun╚Ťat cu privire la costurile aducerii acestora la conformitate pentru a putea fi repuse în vânzare.

 

Voucherele de reducere 

IMPORTANT: Pentru a beneficia de discount clientul trebuie sa-si deschida un cont pe site-ul nostru si sa fie autentificat in cont la momentul efectuarii comenzii.

 

Informatii clienti